Az idegen nyelv iránt érdeklődők igényei és céljai széles skálán mozognak. A különböző igényeknek iskolánk változatos tanfolyami kínálattal igyekszik megfelelni. Nyelviskolánkba jelentkezők nagy része munkájához igényli az angol és a német nyelv alapszintű, tárgyalóképes vagy magasabb szinttű ismeretét. Hallgatóink egy másik jelentős csoportja számára az idegen nyelv tudás a továbbtanuláshoz – felvételi pontszámhoz, jobb egyetemeken a diploma megszerzéséhez – szükséges.

Ezért az iskolánkban folyó nyelvi képzéseknek nem is lehet más fő célja, hogy felnőtt hallgatóink a mindennapi élet alapvető helyzeteiben - munka, tanulás, önképzés, szórakozás – képesek legyenek idegen nyelvi kommunikációra, nem csak szóban, hanem írásban is. Az idegen nyelvi készségek, képességek és stratégiák magas szintű elsajátítása, a tanultak kreatív alkalmazásának kialakítása nyit újabb és újabb esélyeket mind a munkalehetőségek területén, mind az idegen nyelvű kultúrák megismerésében.

A London Stúdió egyéni (VIP) személyre szabott tanfolyamai ötvözik a magántanár rugalmasságát a nyelviskola által nyújtott biztonsággal. A One-to-one és One-to-two (VIP) tanfolyamok a hallgató időbeosztásához igazodiknak, emellett a felszerelt tanterem kényelmét is nyújtják!

Tanulj Nálunk!

Rólunk

Kiscsoportos (maximum 6 fő!) angol és német órák, nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok, nyelvtanfolyamok Budán és Pesten

Elérhetőség

Mobil: +36-70-409-6338

PEST: Ügyintézés, központi iroda: XIII. Visegrádi utca 6.  V. em. 5. (Nyugati pu. közelében)

 BUDA: Tanfolyamok: XI. Villányi út 5-7. Szent Margit Gimnázium